Verbouw woning Norg

Voor de verbouw van deze woning in Norg is MARC bouwadvies gevraagd mee te denken over de mogelijkheden. Er zijn verschillende wensen op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Op de begane grond is de behoefte om de keuken bij de woonkamer te betrekken. Op eerste verdieping is meer ruimte gewenst voor het realiseren van een ruime werkruimte en een badkamer. Om dit te realiseren wordt de dragende wand tussen de woonkamer en de keuken grotendeels verwijderd. Hierbij is op locatie gekeken welke mogelijkheden er zijn om een doorlopend vlak plafond te realiseren, zonder onderbreking van constructieve elementen. Daarnaast wordt vloerverwarming aangelegd en worden de wanden voorzien van stucwerk.

Door het plaatsen van een dakkapel en het deels verwijderen van wanden wordt de ruimte op de eerste verdieping aanzienlijk vergroot en is het mogelijk om een badkamer te realiseren.

MARC bouwadvies verzorgd het benodigde bouwkundige tekenwerk en begeleid het traject van de omgevingsvergunning. Tevens wordt er nauw contact onderhouden met de opdrachtgever en de aannemer.

Status: Gerealiseerd
Locatie: Norg
Aannemer Luiken totaalbouw

Geralateerde portfolio items

error: Content is protected !!