Realisatie berging met pergola Groningen

Realisatie Berging Groningen

Om meer ruimte voor opslag te creëren is er een voorstel gedaan om een berging in het voorerf te realiseren. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld tuingereedschap, fietsen en andere spullen onder te brengen. Door het aanbrengen van een houten lamellenstructuur is er aansluiting gevonden bij materialisatie die al in de omgeving aanwezig is.
Tevens is er rekening gehouden met de parkeermogelijkheden, de toegang tot de woning en de plaatst van de containers. Door de houten lamellen uit te lijnen met de bestaande structuur van de kozijnen, evenals de terrasdelen aan de voorzijde ontstaat er een eenheid met de rest van de woning.

MARC bouwadvies is door JMD interieurarchitectuur benaderd om het vooroverleg te verzorgen van het ontwerp. MARC bouwadvies heeft in deze fase gefungeerd als contactpersoon tussen de gemeente en de architect.
Na akkoord op het vooroverleg is een inventarisatie gemaakt van de benodigde stukken voor de omgevingsvergunning. Deze fase is aansluitend ook door MARC bouwadvies verzorgt. Hierin is MARC bouwadvies wederom opgetreden als contactpersoon en is na deze fase ook nog een bouwveiligheidsplan voor de gemeente opgesteld.

Status: Gerealiseerd
Locatie: Groningen
Ontwerp: JMD interieurarchitectuur

Geralateerde portfolio items

error: Content is protected !!