Dakkapel Eelderworlde

Voor de uitbreiding van deze parkvilla in Eelderwolde is MARC bouwadvies benaderd voor de realisatie van een dakkapel. De bestaande zolderverdieping biedt momenteel niet voldoende mogelijkheden voor het toekomstige gebruik ervan. De bewoners hebben we de wensen om met een dakkapel o.a. meer licht en ruimte te creëren ten behoeven van het gebruik als slaapkamer en de uitbreiding van de naastgelegen technische ruimte.

Aangezien het een dakkapel aan de voorzijde van de woning betreft heeft MARC bouwadvies een ontwerp opgesteld en is een voorbehandeling verzorgd. Het ontwerp is opgesteld in de stijl van de architectuur van de woning, waardoor de indruk moet worden gewekt dat de dakkapel een onderdeel is van het originele bouwplan

Na akkoord van de welstandscommissie is plan technisch uitgewerkt ten behoeven van de aanvraag omgevingsvergunning. Het tekenwerk is voorzien van de benodigde technische informatie, gegevens over de materialisatie en de bouwkundige detaillering. Hierdoor heeft een aannemer een indicatie op welke wijze de dakkappel kan worden gefabriceerd.

Status:                 in behandeling
Locatie:               Eelderwolde
Aannemer:         Luiken Totaalbouw

Before After MARC bouwadviesMARC bouwadvies

Geralateerde portfolio items

error: Content is protected !!