Advisering herbeoordeling versterkingsadvies

Het is mogelijk dat u een versterkingsadvies van uw woning heeft ontvangen en daar vragen over heeft. Sinds kort is het mogelijk om een herbeoordeling aan te vragen om de maatregelen tegen het licht te houden.

In een versterkingsadvies staat vermeld welke ingrepen met welke normen nodig zijn om uw woning te versterken. Hierin komt waarschijnlijk veel op u af. Het gaat immers om uw woning. Wat is de impact van het advies op de ruimte? Waar moet ik allemaal rekening mee houden? Wat zijn mogelijke alternatieven? Dit zijn vragen en processen waar MARC bouwadvies u mee kan helpen. MARC bouwadvies is een onafhankelijke partij die in dit proces kritisch kijkt naar het huidige versterkingsadvies en de alternatieve mogelijkheden of de keuze voor een herbeoordeling.

Bekijk het 5 stappenplan om te zien hoe u als bewoner begeleid wordt in het proces van onafhankelijk advies.
Heeft u toch nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Wilt u graag een aanvraag indienen voor een beoordelingstraject, geef dan uw voorkeur door via de website van de Nationaal Coördinator Groningen.

“Het contact was zeer prettig en professioneel, kreeg snel antwoord op vragen. Ik ben zeer tevreden over de ondersteuning, zowel tijdens gesprek als via het uitgewerkt advies”

“Plezierig, communiceert vanuit kennis en komt afspraken na”

“Dank voor alle hulp!”

error: Content is protected !!